zakjes snoep

zakjes snoep

Zakjes drop en snoep verkopen.

Verdien voor scholen en verenigingen. Een leuke en snelle manier om geld te verdienen voor uw vereniging, school of stichting.

Al jaren leveren wij zakjes snoep aan verenigingen en scholen. Door deze zakjes snoep te verkopen, kan de kas aangevuld worden.

Veel scholen, verenigingen en stichtingen hebben goede en vooral leuke ervaringen met de verkoop van onze snoepzakjes. De snoep wordt verpakt in een punt foliezakje.

De zakjes worden per 250 gram ingepakt geleverd. De Inhoud van de zakjes is een mix van verschillende drop en winegum. De snoep is uiteraard van uitstekende kwaliteit. Wij kunnen u 3 soorten zakjes leveren.

* Mix drop ( verschillende drop soorten gemengd ).

* Mix snoep en drop ( verschillende soorten drop,snoep en winegum ).

* Winegum mix.

Speciale actie voor scholen en verengingen. Voor scholen en verenigingen hanteren wij een speciale aktie prijs van € 1,25 per zakje incl.btw exclusief bezorgkosten. Onze advies verkoopprijs voor de zakjes is € 2,75 per zakje en 2 voor € 5,00, u kunt uiteraard ook zelf uw verkoopprijs bepalen.

Indien gewenst kunnen wij tegen een geringe meerprijs een sticker op de puntzak plakken. De sticker ontwerpen wij, met de door uw aangeleverde eigen logo en of eigen tekst.( b.v. hartelijk bedankt namens............... voor uw steun ).

Bij een aantal van 1000 zakjes of meer kunnen wij u een nog scherpere prijs aanbieden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Vanaf 1.000 zakjes betaalt u geen bezorgkosten. Wij leveren in heel Nederland en België.

 

De twee verkoopmethodes zijn:

1) U bepaalt, hoeveel zakjes drop en snoep u denkt te kunnen verkopen. U bestelt dit aantal zakjes bij Sweetpresents. Wij leveren de zakjes snoep aan u. Uw leerlingen of leden gaan de zakjes verkopen deur aan deur of aan famillie en buren.

2) U geeft bij ons aan, dat u onze zakjes gaat verkopen. De leerlingen of leden ontvangen bestelformulieren. Op deze formulieren vullen zij het aantal verkochte zakjes in met de naam en het adres van de koper. Na inlevering van alle bestelformulieren telt u het aantal verkochte zakjes bij elkaar op en geeft dit aantal door aan Sweetpresents.

Wij leveren het exacte aantal zakjes op de afgesproken datum en het afgesproken adres. Op deze manier verkoopt u zoveel mogelijk zakjes en loopt u geen risico om zakjes over te houden.

U kunt zelf een bestellijst samenstellen, maar wij kunnen u er kosteloos één toesturen, zodat u deze lijst zelf meerdere keren kunt copieren. De levertijd, na opgave van het aantal verkochte zakjes, is maximaal 2 weken (anders in overleg).

De factuur kan achteraf betaald worden.

Wedstrijdelement Om uw leerlingen of leden te stimuleren om zoveel mogelijk zakjes te verkopen, leveren wij (indien gewenst) GRATIS twee prijzen mee voor de leerlingen of leden die de meeste zakjes hebben verkocht.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten. U kunt vrijblijvend informatie aanvragen via ons contactformulier of per mail: info@sweetpresents.nl


  • Sorteer op
  • per pagina


  • Sorteer op
  • per pagina