Zakjes paaseitjes.

Zakjes paaseitjes.

Zakjes paaseitjes verkopen. 

Elk jaar leveren wij zakjes gevuld met paaseitjes aan verenigingen en scholen, en organisaties.

Door deze paaseitjes te verkopen, kan de kas aangevuld worden.

Veel scholen en verenigingen hebben goede en vooral leuke ervaringen met de verkoop van de paaseitjes.

De Paasdagen vinden dit jaar plaats op 21 en 22 april 2019. De paaseitjes worden verpakt in een geel foliezakje. De zakjes worden per 200 gram ingepakt bezorgd. De Inhoud van de zakjes is een mix van diverse smaken: melk, wit, puur en praline.

De eitjes zijn van uitstekende kwaliteit.

Voor een bestelling  tot 500 zakjes is de prijs per zakje € 1,70 inclusief btw.

                                     500-1000 zakjes is de prijs € 1,65 per zakje, inclusief btw.

                                     Bij 1000 of meer zakjes of meer kunnen wij u een nog scherpere prijs aanbieden, informeer naar deze prijzen

De verkoopwaarde is minimaal € 2,50 of € 2,75 en bijvoorbeeld 2 zakjes voor € 5,00. U mag uiteraard ook zelf de verkoopprijs bepalen.

Vanaf 1.000 zakjes betaalt u geen bezorgkosten. Wij leveren in heel Nederland en België.

 

De twee verkoopmethodes zijn:

1) U bepaalt, hoeveel zakjes u denkt te kunnen verkopen. U bestelt dit aantal zakjes bij Sweetpresents. Wij leveren de paaseitjes aan u. Uw leerlingen of leden gaan de paaseitjes verkopen.

 

2) U geeft bij ons aan, dat u onze zakjes gaat verkopen. De leerlingen of leden ontvangen bestelformulieren. Op deze formulieren vullen zij het aantal verkochte zakjes in en de naam en het adres van de koper. Na inlevering van alle bestelformulieren telt u het aantal verkochte zakjes bij elkaar op en geeft dit aantal door aan Sweetpresents. Wij leveren het exacte aantal zakjes op de afgesproken datum en het afgesproken adres.

 

Op deze manier verkoopt u zoveel mogelijk zakjes en loopt u geen risico om zakjes over te houden. U kunt zelf een bestellijst samenstellen, maar wij kunnen u er kosteloos één toesturen. U kunt deze lijst zelf kunt vermenigvuldigen. De levertijd, na opgave van het aantal verkochte zakjes, is maximaal 2 weken (anders in overleg).

 

De factuur kan achteraf betaald worden.

 

Wedstrijdelement:  Om uw leerlingen of leden te stimuleren om zoveel mogelijk paaseitjes te verkopen, leveren wij (indien gewenst) gratis twee prijzen mee voor de leerlingen of leden die de meeste zakjes hebben verkocht.

 

Paaseitjes verkopen.. een eitje..!!!!

 

UTZ Certified chocolade.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten. U kunt vrijblijvend informatie aanvragen via ons contactformulier of per mail: info@sweetpresents.nl.


  • Sorteer op
  • per pagina


  • Sorteer op
  • per pagina