Fondswerving scholen en verenigingen.

Een leuke en snelle manier om geld te verdienen voor uw vereniging, school of stichting.

Al jaren leveren wij zakjes drop en zakjes paaseitjes aan verenigingen en scholen. Door deze zakjes te verkopen, kan de kas aangevuld worden. Veel scholen, verenigingen en stichtingen hebben goede en vooral prettige ervaringen met de verkoop van onze zakjes.

Inmiddels is Sweetpresents uitgegroeid tot een van de grootste leverancier van zakjes paaseitjes in Nederland en België als fondswerving voor het goede doel.

Zakjes paaseitjes:

De paaseitjes worden verpakt in een geel punt foliezakje. De zakjes worden per 200 gram ingepakt en bezorgd.

De Inhoud van de zakjes is een mix van diverse smaken: melk, wit, puur en praline. De eitjes zijn uiteraard van uitstekende kwaliteit.

 

Voor een bestelling van tot 500 zakjes is de prijs per zakje € 1,70 inclusief btw.

                                               500-1000 zakjes is de prijs € 1,65 per zakje, inclusief btw.

De verkoopwaarde is minimaal € 2,75 of € 2,95 en bijvoorbeeld 2 zakjes voor € 5,00 of € 5,50. U kunt uiteraard zelf ook uw verkoopprijs bepalen.

1.000 zakjes of meer Bij een aantal van 1000 zakjes of meer kunnen wij u een nog scherpere prijs aanbieden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Vanaf 1.000 zakjes betaalt u geen bezorgkosten. Wij leveren in heel Nederland en België.

 

De twee verkoopmethodes zijn:

1) U bepaalt, hoeveel zakjes u denkt te kunnen verkopen. U bestelt dit aantal zakjes bij Sweetpresents. Wij leveren de zakjes snoep aan u. Uw leerlingen of leden gaan de zakjes verkopen deur aan deur of aan famillie en buren.

2) U geeft bij ons aan, dat u onze zakjes gaat verkopen. De leerlingen of leden ontvangen bestelformulieren. Op deze formulieren vullen zij het aantal verkochte zakjes in met de naam en het adres van de koper. Na inlevering van alle bestelformulieren telt u het aantal verkochte zakjes bij elkaar op en geeft dit aantal door aan Sweetpresents. Wij leveren het exacte aantal zakjes op de afgesproken datum en het afgesproken adres. Op deze manier verkoopt u zoveel mogelijk zakjes en loopt u geen risico om zakjes over te houden.

U kunt zelf een bestellijst samenstellen, maar wij kunnen u er kosteloos één toesturen, zodat u deze lijst zelf meerdere keren kunt copieren.


De levertijd, na opgave van het aantal verkochte zakjes, is maximaal 2 weken (anders in overleg).
De factuur kan achteraf betaald worden.

Wedstrijdelement:

Om uw leerlingen of leden te stimuleren om zoveel mogelijk zakjes te verkopen, leveren wij indien gewenst GRATIS twee prijzen mee voor de leerlingen of leden die de meeste zakjes hebben verkocht. Mocht u gebruik willen maken van deze aktie geef het aan ons door bij uw bestelling of aanvraag dan reserveren wij ze voor u.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten. U kunt vrijblijvend informatie aanvragen via ons contactformulier of per mail: info@sweetpresents.nl

Zakjes drop:

Het drop wordt verpakt in een punt foliezakje. De zakjes worden per 250 gram ingepakt en geleverd. De Inhoud van de zakjes is een mix van verschillende soorten drop en winegum. De drop is uiteraard van uitstekende kwaliteit.

Wij kunnen u 3 soorten zakjes leveren.

* Mix drop ( verschillende drop soorten gemengd ).

* Mix snoep en drop ( verschillende soorten drop,snoep en winegum ).

* Winegum mix.

Speciale actie voor scholen en verengingen.

Voor scholen en verenigingen hanteren wij een speciale aktie prijs van € 1,25 per zakje incl.btw exclusief bezorgkosten.

Onze advies verkoopprijs voor de zakjes is € 2,75 per zakje en 2 voor € 5,00 u kunt uiteraard ook zelf uw verkoopprijs bepalen.

Indien gewenst kunnen wij tegen een geringe meerprijs een sticker op de puntzak plakken. De sticker ontwerpen wij, met de door uw aangeleverde eigen logo en of eigen tekst.( b.v. hartelijk bedankt namens...............  voor uw steun ).

1.000 zakjes of meer:

Bij een aantal van 1000 zakjes of meer kunnen wij u een nog scherpere prijs aanbieden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Vanaf 1.000 zakjes betaalt u geen bezorgkosten. Wij leveren in heel Nederland en België.

Voor vrijblijvende informatie en ondersteuning mail of bel ons gerust. info@sweetpresents.nl   tel:0578 570815

 


  • Sorteer op
  • per pagina


  • Sorteer op
  • per pagina