Over Sweetpresents

Droppot service, steeds verrassend gemixed.!

De droppot blijft altijd gevuld met uw dropmix naar keuze. Wij maken het u heel makkelijk!

U kunt namelijk zelf kiezen wanneer u weer een nieuwe vulling wilt ontvangen. De dropmix is altijd van uitstekende kwaliteit en wij werken alleen met A merken.

De droppot service is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven.

Bedenkt u eens wat een " lekker" gevoel het is om af en toe een dropje te kunnen pakken. Degene die geen drop wil laat de pot "lekker" met rust. Een mooie pot op de balie geeft bij binnenkomst van uw bedrijf altijd een uitnodigend gevoel en dus een goede binnenkomst.

Wij hanteren zeer lage prijzen en inclusief bezorging. De mooie glazen pot krijgt u nu bij uw eertse bestelling van ons kado.

 

Ook in Fundraising zijn wij gespecialiseerd. Scholen, verenigingen en goede doelen verkopen onze zakjes snoep en paaseitjes om hun kas te spekken. Vele penningmeesters kunnen tegenwoordig wel wat extra inkomsten gebruiken.

Onze ervaring is dat het verkopen van snoep en paaseitjes een leuke en vooral makkelijke manier is om geld voor uw doel te verdienen.   

Bij ons kunt u ook terecht voor de mooiste en de lekkerste chocolade geschenken voor uw personeel of relaties.(kijk op www.chocopresents.nl) Diverse geschenken kunnen voor u op maat gemaakt worden in mooie verpakkingen, uw wens is onze uitdaging.